DAG 19

VAKANTIEREIS 2009 van de motorjachten Molecuul en Cojo

HOME


 
Zondag 12-7-2009      
  We blijven in Aire sur La Lys   Urenteller 4561h49m

Afstand

0Km Totale afstand 540Km  
Motoruren 0h00m Totaal motoruren 54h47m  
Reistijd 0h00m Totale reistijd 66h33m  
We staan zondag 12/7 op met prachtig weer. Regelmatig luisteren we naar de wereld omroep die eigenlijk niet zo best weer geeft voor dit gebied, maar bij ons is het weer prima en het hoeft van ons niet warmer. Marga zou vandaag iets buiten klaar gaan maken en ik moet er iets bij barbequen. Als we koffie zitten te drinken komen er diverse paarden met span langs de boot. We maken snel een paar foto's.
Gisteren zijn er al een aantal ruiters langs gekomen, maar dit is echt spectaculair. Er zitten namelijk behoorlijke kuilen in het pad 

en de karren maken de vreemdste capriolen.

  Na de koffie de zon in   Onze ligplaats
Joop en ik maken eerst een fietstocht van 20 km op onze  vouwfietsen, dat valt niet mee want er staat behoorlijk veel wind die we tegen hebben op de terugweg. Het is hier tussen de landerijen heerlijk fietsen en er komt geen eind aan. We hebben geen kaart meegenomen, dus we verdwalen en bereiken niet de plek waar we heen wilden.
20Km fietsen Prachtige aanleg  
Terug op de boot hebben we toch wel honger gekregen en Marga gaat gebakken aardappelen met spekjes klaarmaken. Ik barbecue er een paar karbonades bij. Het is nog steeds heerlijk weer en met zo’n maaltijd is het dan natuurlijk genieten. De plaatselijke bevolking gebruikt deze dijk ook als wandelroute en we blijven dan ook bonjour zeggen. De boten worden goed bekeken.
Alles in gereedheid brengen Installeren van het gas De pit te hoog?  
Smikkelen en smullen.
Terug naar zaterdag 11/7 HOME

 Verder naar maandag 13/7