DAG 3

VAKANTIEREIS 2006 van de motorjachten Molecuul en Cojo

HOME


Zaterdag 1/7
We vertrekken om 10:58uur na de koffie  van de Asseltse plassen. De bedoeling is om in Maasbracht een bezoek te brengen aan de dumphandel Valkenburg. We moeten een kwartier wachten voor sluis Heel. Zoals op onderstaande foto's te zien is, kan je goed aanleggen voor deze sluis.

click om te vergroten click om te vergroten click om te vergroten

Sluis aank. Invaart Uitvaart Marifoon

Heel

11:48

12:05

12:15

18


Als we uit de sluis komen, komt er net een soort watertaxi aan. De foto van de watertaxi staat hier onder.

We leggen om 12:37 aan bij de watersportvereniging voor de zaak Valkenburg. De vrouwen gaan boodschappen doen in Maasbracht en wij gaan lekker shoppen bij Valkenburg.  Het is weer een heerlijke middag ouwe en nieuwe technische spullen bekijken en natuurlijk kopen we weer gereedschap. Deze zaak zit in de haven van Maasbracht en is te herkennen aan het vliegtuig die in een mast boven de zaak hangt. (AANRADER)


We shoppen tot 15:27uur en varen dan naar de plassen bij Panheel. Hier vinden we om 15:41  een prachtige plek waar we heerlijk onder de bomen kunnen zitten en goed kunnen zwemmen. Een stukje verder ligt een sloep en als we met de eigenaars aan de praat raken, blijken deze mensen ook op het Brielse meer te hebben gelegen. De wereld is toch eigenlijk erg klein. 's-Avonds een heerlijke barbecue en er is weer een vakantie dag voorbij.
 

Motor Uren Molecuul: 1uur 46min
Reistijd: 1uur 53min
Aantal sluizen: 1 Totaal: 6
Van:  Asseltse plassen naar Maasbracht
Urenteller: 4048:43 tot 4050:29

 

Terug naar vrijdag 30/6 HOME Verder naar zondag 2/7