Nu.nl nieuws

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl
  1. Israël heeft in de nacht van zaterdag op zondag opnieuw aanvallen uitgevoerd op de Gazastrook. Dat gebeurde ook in het zuiden van het gebied, waar naar schatting 1,7 miljoen inwoners heen zijn gevlucht.
  2. Bij een groot ongeval veroorzaakt door een spookrijder op de A1 bij knooppunt Hoevelaken, zijn zaterdagavond drie mensen om het leven gekomen. Twee dodelijke slachtoffers zijn kinderen.
  3. KLM en luchthaven Schiphol waarschuwen zondagochtend voor vertragingen en annuleringen die het gevolg kunnen zijn van het verwachte winterweer.
  4. Feyenoord begint zondagmiddag met Ramiz Zerrouki en Luka Ivanusec aan de Eredivisie-kraker tegen koploper PSV. Bij PSV starten Ismael Saibari en Yorbe Vertessen. Jerdy Schouten speelt centraal achterin, waardoor André Ramalho zijn basisplek verliest.
  5. De feestdagen komen steeds dichterbij. Nu december is aangebroken, halen we massaal de kerstversiering van zolder of uit de berging. Twinkelende lampjes maken de donkere dagen een stuk aangenamer, maar hoeveel stroom kost het om die lampjes te laten branden?