Nu.nl nieuws

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl
  1. De sneeuw en de gladheid hebben in de nacht van zaterdag op zondag voor ongelukken gezorgd. Zo waren er aanrijdingen op de A4 ter hoogte van Rijswijk, waarbij een gewonde viel, op de A12 bij Nootdorp en op de A27 bij Houten.
  2. Door het overlijden van het zevenjarige meisje uit Guatemala in een opvangcentrum van de Amerikaanse grenspolitie, is het asielbeleid van de Verenigde Staten onder vuur komen te liggen.
  3. De sneeuw die Nederland zondagochtend bedekt zal op de meeste plekken aan het begin van de middag weer verdwenen zijn, doordat zachtere lucht het land binnentrekt. Het wordt 1 tot 6 graden.
  4. Na een enerverende week in de Champions League gaat de Eredivisie weer verder. Rypke Bakker en Mark Leene blikken vooruit op het Eredivisie-weekend, met feitjes en statistieken over Ajax, Feyenoord en PSV.
  5. In Portugal is zaterdagavond een traumahelikopter met vier mensen aan boord neergestort in het bergachtige gebied in de buurt van de stad Porto. De nationale hulpdienst INEM gaat ervan uit dat alle vier inzittenden zijn omgekomen.